Supportansvarig

Vi på HiCore hjälper företag inom handelsbranschen öka sin lönsamhet och effektivisera sin verksamhet genom vår affärslösning och branschkunskap.

Vi jobbar nära våra kunder och deras verksamhet och vill vara en bidragande del till att deras företag utvecklas.  

Viktigaste av allt är våra kunder och vår support är något både vi och våra kunder värderar högt!

Nu söker vi dig som vill bli ansvarig för vårt supportteam på HiCore.

Är du den vi letar efter?

Om tjänsten
I tjänsten kommer du hjälpa våra kunder inom handelsbranschen i deras dagliga arbete i våra produkter HiCore Retail och HiCore Business.

Våra kunder är främst butiker, grossister och e-handlare som använder funktioner i våra system som exempelvis kassa, order, lager, inköp och fakturering. Vi hjälper främst våra kunder via telefon och kopplar ofta upp oss digitalt för att ge bästa service.

I rollen som supportansvarig kommer du även att:

 Bidra till FAQ: s​ i vår kundzon

– Kommunicera och samarbeta med vårt utvecklingsteam

– Planera och ansvara för bemanning i supporten

– Utföra konsultationer och utbildningar

Om dig 
Vi söker dig som vill bli en del av ett företag med stor entreprenörsanda och som ger dig möjligheter att samtidigt utvecklas som person.

Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, driven och gillar att ta eget ansvar. Du är lyhörd, kommer gärna med egna idéer och tycker om att lära dig nya saker.

Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom systemlösningar eller kundservice. En annan fördel är också om du tidigare arbetat inom handelsbranschen.

Du är serviceminded och sätter alltid kunden i fokus.

Om HiCore
HiCore utvecklar, säljer och supporterar molnbaserade affärslösningar för företag inom handelsbranschen. Tillsammans med noga utvalda partners erbjuder vi en helhetslösning med ekonomisystem, e-handelsplattform och flexibla betalmetoder. 

Bolaget grundades 1989, då som Hogia Handelssystem och erbjöd lösningar inom HR, ekonomi och kassasystem för handelsbranschen. Hogia Handelssystem var en del av Hogia-gruppen fram till juni 2021 och drivs nu som HiCore Systems AB.

Vårt kontor är centralt beläget i den äldre och charmiga delen av Kungälv, ca 2 mil norr om Göteborg. Kungälv har bra förbindelser med både bil och kollektivtrafik. Här finns fina promenadstråk på gamla kullerstensgator eller varför inte utmana kollegorna i VR på kontoret under lunchen?

Om anställningen
Lön: Lön enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid. Tillträde enligt överenskommelse
Ort: Kungälv/Distans enligt överenskommelse

Nyfiken på att veta mer om tjänsten?

Kontakta Jesper Andreasson på 073-800 6314  jesper@hicore.se     

Skicka CV och personligt brev till:  info@hicore.se