Medarbetare till vårt Onboarding-team

Vi på HiCore hjälper företag inom handelsbranschen att öka sin lönsamhet och effektivisera sin verksamhet genom vår affärslösning och branschkunskap. Vi jobbar nära våra kunder och deras verksamhet och vill vara en bidragande del till att deras företag utvecklas.

Nu söker vi dig som vill blir en del av vårt Onboarding-team på HiCore.

Är du den vi letar efter?

Om tjänsten

I tjänsten kommer du främst hjälpa våra nya kunder inom handelsbranschen i deras uppstart med någon av våra produkter HiCore Retail eller HiCore Business.

Våra kunder är främst butiker, grossister och e-handlare som använder funktioner i våra system som exempelvis kassa, order, lager, inköp och fakturering.

I rollen kommer du att:

• Vara en del av vårt team för onboarding.

-Du kommer vara med och hjälpa nya kunder komma i gång med våra lösningar genom till exempel tekniska installationer och utbildningar.

• Planera och utföra konsultationer och utbildningar

-Du kommer utföra utbildningar och konsultationer för våra befintliga kunder. Dessa kan utföras enligt kundens önskemål på distans/digitalt eller på plats ute hos kund. 

• Vara med och bemanna vår kundsupport

– Vi hjälper främst våra kunder via telefon och kopplar ofta upp oss digitalt för att ge bästa service.

• Samarbeta med vårt utvecklingsteam

-Vi utför noggranna tester av nya funktioner och du kommer vara med och utföra testning av dessa regelbundet. 

Om dig

Vi söker dig som vill bli en del av ett företag med stor entreprenörsanda och som ger dig möjligheter att samtidigt utvecklas som person. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, har ett tekniskt intresse, är driven och gillar att ta eget ansvar. Du är lyhörd, kommer gärna med egna idéer och tycker om att lära dig nya saker.

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av systemlösningar och integrationer och att driva projekt inom dessa områden. En annan fördel är också om du tidigare arbetat inom handelsbranschen. Du är serviceminded och sätter alltid kunden i fokus.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då det kan förekomma konsultation på plats ute hos kund.

Kunskaper vi ser som meriterande:

·        Microsoft SQL

·        Excel

·        Rest-API

·        Powershell

Om HiCore

HiCore utvecklar, säljer och supporterar molnbaserade affärslösningar för företag inom handelsbranschen. Tillsammans med noga utvalda partners erbjuder vi en helhetslösning med ekonomisystem, e-handelsplattform och flexibla betalmetoder.

Viktigaste av allt är våra kunder och vår support är något både vi och våra kunder värderar högt!

Vårt kontor är centralt beläget i den äldre och charmiga delen av Kungälv, ca 2 mil norr om Göteborg. Kungälv har bra förbindelser med både bil och kollektivtrafik. Här finns fina promenadstråk på gamla kullerstensgatan eller varför inte utmana kollegor i VR på kontoret på lunchen?

Läs mer om oss, våra lösningar, partners och kunder på www.hicore.se .

Om anställningen

Lön

Lön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsgivare

HiCore Systems AB

Ort

Kungälv/distans enligt överenskommelse

Hoppas du vill bli en del av oss!

Välkommen med din ansökan!