Helhetslösning med ekonomisystem, e-handelsplattform och flexibla betalmetoder.

Våra affärssystem hanterar lager, inköp, kampanj, reklamation, kundlojalitet, lagersaldooch flera betalsätt inklusive Klarna InStore. Tillsammans med noga utvalda partners får du en helhetslösning med ekonomisystem, e-handelsplattform och flexibla betalmetoder.

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. 

Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se .
Läs mer om HiCores integration till Fortnox för  butiker  och för  grossister .

Swish lanserades 2012 som ett samarbete mellan Sveriges största banker och har sedan dess blivit hela Sveriges mobila betaltjänst och en av de största betalningslösningarna i Europa. Swish förenklar vardagen för 8,4 miljoner svenskar och runt 300 000 företag och organisationer, och har på kort tid blivit Sveriges starkaste varumärke.

HiCore Retail har en helintegrerad betallösning i kassan med Klarna In Store. Det gör det möjligt för konsumenten, att med sin mobil, betala på samma sätt i fysisk butik som i e-handelns Klarna Checkout. Konsumenten får tillgång till alla de vanligaste betalsätten inklusive delbetala och faktura

Hogia utvecklar och säljer programvaror för ekonomi- och personaladministration men även branschspecifika programvaror för till exempel revisionsbyråer, fastighetsbolag, byggföretag, åkerier, kollektivtrafik och handel.

Ett långvarigt samarbete säkerställer en stabil och modern lösning vilket genomsyrar såväl implementering som daglig drift. Att kunna använda butiksdatasystemet som bas för webbsatsningen är en avgörande framgångsfaktor.  

Ihop med Starweb erbjuder vi prisvärda, smarta omnikanallösningar i paketeringar som passar liten som stor.

En helhetslösning med betalmetoderekonomisysteme-handelflexibla betalmetoder

Tillsammans med noga utvalda partners får du en helhetslösning med ekonomisystem, e-handelsplattform och flexibla betalmetoder.

nShift är den globalt ledande leverantören av Delivery Management-systemen och är en sammanslagning av Unifaun, Consignor, Transmart, Returnado och Webshipper. Med över 20 års erfarenhet erbjuder nShift innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som automatiserar och optimerar hela leveransprocessen. nShifts system möjliggör friktionsfri leverans och retur av nästan 1 miljard försändelser i 190 länder. nShift har huvudkontor i London och över 450 anställda på kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Storbritannien, Polen, Nederländerna, Belgien, Rumänien och Schweiz.

Med kopplingen via Sharespine integrerar du din fysiska butik eller grossistverksamhet med en e-handel från en mängd av de stora e-handelsplattformarna som WooCommerce, Magento, Prestashop, Shopify, Askås, Jetshop, Nordisk e-handel, Wikinggruppen.

Läs mer om koppling till e-handel här

Nordens största sortiment av elektroniska varularm med tillhörande larmbrickor, larm-etiketter och deaktiverings-teknik.

Securitas varularm levererar RF- och AM-system från världs-ledande tillverkare och aktörer så att du kan säkra din butik med den senaste tekniken.


Splitgrid ger ditt företag en möjlighet till ökad omsättning och förbättrad lönsamhet genom att säkerställa betalningsflödet mellan leverantör och butik.

Programvaran skapar också möjlighet till ett ökat och förbättrat samarbete mellan säljare och köpare till gagn för bägge parter.

Verifone erbjuder effektiva betallösningar för alla typer av företag och såväl fysisk butik som e-handel.

HiCore Retail erbjuder en integrerad betalkortslösning via Verifone (fd Point).

Nets erbjuder betalkortsterminaler och betallösningar för såväl fysisk butik som e-handel och finns som integrerad betalkortsterminal till HiCore Retail.

Join the club! Det tar bara några sekunder.