VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Här kan du läsa mera om våra kunders upplevelser av våra affärslösningar för butik och grossist, samt om våra support och medlemsinfo. 

Djurfavoriten

Ann Lindberg

Djurfavoriten har jobbat med 6 olika kassasystem innan vi bytte till HiCore i augusti 2019. Inget av de system vi haft tidigare har, i så hög grad, motsvarat våra önskemål på en effektiv och lättnavigerad programvara. 

Den överlägset största fördelen med HiCore är supportteamet! Kompetent, ödmjukt och med trevligt bemötande får vi svar på frågor och funderingar, samt ofta förslag på arbetssätt som vi inte tänkt på själva.

När vi haft önskemål om förbättringar har de flesta snabbt blivit åtgärdade och de få som kvarstår har vi en fortlöpande dialog kring.

Vi är så tacksamma för att vi har HiCore Systems som stöd i vårt vardagliga arbete!”

Rekomo AB

Jonas Åström

Med HiCores hjälp har vi fått ännu bättre koll på vår order- lagerhantering. I Retail har vi kunnat digitalisera många processer som vi tidigare genomfört manuellt, vilket gör att vi sparar både tid och pengar.

HiCore är lyhörda, hjälpsamma och alltid på tårna när det kommer till vidareutveckling.

Tehuset Java AB

Fredrik Skeppstedt

Vi har valt HiCore då deras höga servicegrad samt tekniskakompetens möter våra ställda krav på ett mycket bra sätt.

Vi jobbar mycket med kedjefunktioner där lager & transaktioner osv flyttas mellan olika lagerställen. Med HiCore känner vi oss trygga.

Nyheter, case studiesNyheter, case studies

Nedan får ni lite smakprov av några av HiCores Systems tidigare projekt.

“Vi har fått en högre omsättning och bättre genomförsäljning”

En stor fördel med HiCore är deras noga utvalda integrationer där vi får ett smidigt flöde och full koll på vår verksamhet och lager oavsett om kunden handlar på webben eller i butik. 

Byxshopen i Falun startades 1971 med en grundidé om att vara något mer än bara en butik. En inspirerande mötesplats med en familjär känsla och personlig service. En multibrandbutik för både dam och herr med fokus på denim & casual wear. Butiken ligger i hjärtat av centrum och har en stor lojal kundkrets.

“HiCores support var avgörande i vårt beslut”

För oss är det viktigt att vi snabbt kan få svar om vi har frågor så att verksamheten inte blir drabbad, säger Petter Magnusson som är VD på Klippan Yllefabrik.

Familjeföretaget Klippan Yllefabrik i Skåne grundades redan 1879. I dag arbetar fjärde och femte generationen sida vid sida för att fortsätta utveckla företaget. Verksamhet och produktsortimentet har förändrats genom åren, men unik design och god kvalitet har alltid stått i fokus.